Een eerste indruk is tegenwoordig vaak al online opgemaakt 0

Eerste indruk op je CV

Iedereen kent het wel; je gaat solliciteren en je bent op zoek naar een mooie foto om bij te voegen bij je sollicitatiebrief. Je komt veel foto’s tegen, maar niet die ene perfecte foto. Een professionele fotograaf kan je helpen om een mooie en professionele profielfoto te maken. Niet alleen voor tijdens een sollicitatie, maar ook voor je online profiel. Of dit online profiel nu voor zakelijk of privégebruik is maakt niet uit, want een eerste indruk maak je tenslotte maar één keer. Met een goede portretfoto kom je zelfverzekerd en benaderbaar over. Weet je niet hoe je moet kijken of weet je jezelf geen houding te geven? Geen paniek. De fotograaf helpt je hierbij waarbij gebruik wordt gemaakt van een professionele fotostudio.

Je online profiel als visitekaartje

Tegenwoordig is bijna iedereen op het internet te vinden en online visitekaartjes zijn dan ook niet meer weg te denken. Des te belangrijk is het om een professionele fotoshoot te boeken in een fotostudio. Zo krijg je vanzelf de mooiste foto’s voor je online profiel waarop je zelfverzekerd en met een open houding naar de camera kijkt. Bezoekers van je online profiel krijgen dan direct een professionele en positieve indruk van jou en jouw werkzaamheden. In overleg met de fotograaf bepaal je zelf welk type foto’s je gaat maken. De fotograaf helpt je in zijn of haar fotostudio met het aannemen van de juiste houdingen zodat je eerste indruk zeker een positieve indruk zal worden.

Het belang van de eerste indruk

Een positieve eerste indruk is natuurlijk heel erg belangrijk. Zeker op zakelijk gebied heb je vaak maar één kans. Wanneer je eerste indruk positief is, heb je een grote kans dat mensen blijven terugkomen en je op een positieve manier blijven herinneren. Een eerste indruk kan je tenslotte maar één keer maken en een negatieve eerste indruk is vaak lastig te veranderen. Kies daarom voor kwaliteit foto’s op je online profiel en laat deze maken door een professionele fotograaf in een fotostudio. Of je nu gaat voor een zakelijke foto, een foto in zwart-wit of juist een speelse foto waar je wat meer van je karakter laat zien; echt alles is mogelijk. Zeker in een fotostudio is spelen met licht mogelijk waardoor je die perfecte eerste indruk in je eigen hand zal hebben.

Wil je dus indruk maken met je online profiel en ben je op zoek naar de juiste foto’s? Twijfel dan niet en neem contact op met een professionele fotograaf met fotostudio. Tijdens de fotoshoot kan je veel houdingen aannemen zodat er altijd de perfecte profielfoto bij zit. Die eerste indruk maak je immers maar één keer, dus kies vooral voor kwaliteitsfoto’s. En weet je niet hoe je op de foto moet kijken of welke houding je aan moet nemen? De fotograaf zal je altijd helpen om de perfecte foto’s te creëren. Kies je voor zakelijk, speels of juist voor zwart-wit? Alles is mogelijk. Zo weet je zeker dat je online profiel met de beste foto’s wordt ingekleurd en dat je daarmee je beste zelf laat zien.

Previous ArticleNext Article
Handige informatie ·

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *