Dit zijn de populaire streamingdiensten van het moment! 0

Netflix Streamingdienst

Dat internet niet meer weg te denken is in ons leven is geen nieuws meer natuurlijk. Maar, laten we even stilstaan voor het streamen van films en series. Laten we daar eens een moment voor nemen, want in de laatste jaren is dat steeds populairder geworden. Je hoeft geen films meer te huren of speciaal voor de tv te zitten, want daar zijn de streamingdiensten voor. Er komen er ook steeds meer van op de markt en hieronder vind je de populairste! 

Het populaire Netflix

Dit is misschien wel de populairste streaming dienst. Als je het over Netflix in je omgeving hebt, zal bijna iedereen hier wel een account op hebben. Ook als je een serie of film zoekt zal het 9 van de 10 keer op Netflix te zien zijn. Vaak is het wel zo dat films of series in Nederland pas veel later uitkomen, wat dat betreft hebben we daar soms ongelofelijke pech mee… Dat betekent wel dat films en series in Amerika dan vaak allang op Netflix zijn verschenen. Gelukkig is er een trucje voor om tegelijk met de Amerikanen jouw favoriet al te kijken. Dit doe je door je VPN-verbinding op Amerika te zetten. Zo mis je dus nooit meer het nieuwe seizoen van je favoriete serie of het nieuwe deel van die gave film!  Voor wie er nog geen Netflix account heeft, je sluit deze al af voor € 7,99 per maand! 

Het Nederlandse Videoland

Een streamingdienst die in Nederland is ontwikkeld is Videoland. In het begin kon je hierop ook alleen Nederlandse films en series bekijken. Tegenwoordig is het aanbod wel behoorlijk uitgebreid. Je kijkt de meest populaire films en series hier, die bewust niet op Netflix verschenen. Daarnaast kun je ook heel veel Nederlandse series en films hierop terugkijken. Veel series in Nederland hebben ook contracten met Videoland, omdat ze onderdeel zijn van RTL, die kun je dan vaak één week vooruitkijken. Het kan ook voorkomen dat de serie uitsluitend op Videoland te zien is. Dit gebeurt wel eens met series zoals Temptation Island bijvoorbeeld. Met een Videoland account ben je dus vaker eerder op de hoogte dan wanneer je tv kijkt, dat is nog eens een voordeel! Een abonnement sluit je al af voor € 4,99 in de maand! 

Amazon Prime Video

Deze wederom Amerikaanse streamingdienst is redelijk nieuw in ons land. Dat wil alleen niks zeggen, want heel veel mensen hebben wel eens van deze streamingdienst gehoord of hebben zelfs een account. Veel series die bijvoorbeeld van Netflix of Videoland worden gehaald, kun je hier wel op vinden. Het voordeel van Amazon Prime is ook dat je er niet per se aan vast hoeft te zitten. Je kunt namelijk ook los films of series huren, zonder een abonnement te hebben. Wil je wel een abonnement om de Amazon Prime originals of al jouw andere favoriete series te bingen? Een abonnement kun je al afsluiten vanaf € 2,99 per maand. 

Het Nederlandse With Love 

Dit is een Nederlandse streamingdienst die ook relatief nieuw is. Als man zul je deze streamingdienst misschien niet zo snel kennen, omdat er voornamelijk drama series en films op staan. Als je van romantiek houdt, ben je bij deze streamingdienst aan het juiste adres. Hier kun je een groot aanbod van romantische films en series vinden, wat door mannen vaak gezien wordt als drama. Van echte tranentrekkers tot de ergste clichés, bij With Love vind je het allemaal. Het is zeker de moeite waard om hier een abonnement bij af te sluiten. Deze sluit je namelijk al af voor € 7,95 per maand en kun je altijd genieten van romantiek! Draai de dimmer van de lampen een beetje zachter en genieten maar. 

Uiteraard zijn er nog veel meer streamingdiensten, zoals bijvoorbeeld HBO Max, waar je hier alles over leest. 

Previous ArticleNext Article
Handige informatie ·

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *