Wist jij dat deze 10 sterren Nederlandse roots hebben? 0

famous

We hebben allemaal wel een lijstje celebraties, waar we dol op zijn. Van acteurs tot zangeressen en van sporters tot influencers.  Maar wist je dat veel van die bekende personen ook Nederlands bloed hebben? Wij zetten er een aantal voor je op een rijtje! 

  • Leighton Meester

De actrice is vooral bekend van haar rol als Blair Waldorf in de serie ‘Gossip Girl’. Leighton heeft een Nederlandse vader en een Ierse moeder, waardoor zij zelf ook Nederlands bloed heeft.

  • Rebecca Romijn

Deze actrice en voormalig model heeft in veel films gespeeld. Je kunt haar onder andere kennen van X-Men. Haar vader is van Nederlandse kom af en ook haar moeder is voor de helft Nederlandse. Rebecca Romijn spreekt dan ook vloeiend onze taal.

  • Cobie Smulders 

Deze actrice staat bekend om haar rol in de serie ‘How I Met Your Mother’. Cobie heeft een Nederlandse vader en heet oorspronkelijk ‘Jacoba’. Haar familie woont nog steeds in Nederland en als kind kwam ze voornamelijk om van de broodjes met hagelslag te genieten.

  • Taylor Lautner

Deze celeb is vooral bekend van zijn rol in Twilight. Deze hunk is een echte culturele mix. Aan zijn vaders kant zit onder andere een Nederlandse roots, waardoor Taylor ook Nederlands bloed heeft. 

  • Familie Kardashian

Niet alleen Kim is natuurlijk bekend, ook zussen Kourtney en Khloé zijn bekend van onder andere hun eigen realityserie. Ook deze 3 zussen hebben Nederlandse roots, hun opa heeft namelijk een Nederlandse afkomst. 

  • Bruce Springsteen

Deze zanger en songwriter heeft ook degelijk een Nederlandse roots. Zijn vader Douglas had namelijk Iers en Nederlands bloed.

  • Wentworth Miller

Deze acteur is vooral bekend door zijn hoofdrol in Prison Break. Zijn moeder is onder andere Nederlandse, waardoor Wentworth ook Nederlands bloed heeft. 

  • Robert De Niro

Zelfs deze Oscar-winnaar heeft een band met Nederland! Zijn moeder is onder andere van Nederlandse afkomst en praatte thuis graag over haar Nederlandse roots. 

  • Angelina Jolie

Een van de meest beroemde actrices heeft zelfs Nederlands bloed! Haar moeder is onder andere Nederlandse. Over Angelina’s familieachtergrond is meer te zien in Limburg, in het Internationaal Museum voor Familiegeschiedenis. De moeder van Angelina is namelijk een achternicht van Wim Kok. 

  • Laura Vandervoort

Deze actrice is onder andere bekend van de serie ‘bitten’ die op Netflix te zien is. Laura heeft een Canadese moeder, maar een Nederlandse vader. Dat verklaart de Nederlandse achternaam van deze ster!

Previous ArticleNext Article
Geschiedenis, Lifestyle ·

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *