5x waarom kiezen voor IT huur 0

Servers huren

Het huren van IT apparatuur is populairder geworden sinds het uitbreken van het coronavirus. En wij snappen wel waarom. Het huren van IT zorgt namelijk voor vele voordelen. Dan hebben we het niet alleen over iPhones, maar ook over computerschermen, headphones, werktelefoons en bijbehorende accessoires worden steeds meer gehuurd. Flex IT Rent is een bedrijf dat al jaren zorgt voor het beste IT apparatuur voor verhuur. Zij leggen in dit artikel uit welke 5 voordelen dit met zich meeneemt. 

1.   Spreid de kosten

Als je in een keer veel IT apparatuur wilt aanschaffen voor jouw bedrijf, kan dit een behoorlijke inverstering met zich meebrengen. Deze inverstering komt niet altijd gelegen en kan in sommige gevallen problemen met zich meebrengen. Als je IT huurt, dan kun je de kosten verspreiden over een langere huurperiode. 

2.   Meer flexibiliteit 

Of je nu voor een maand, jaar of aantal weken een IT apparaat wilt bezitten, met huur bepaal jij dit helemaal zelf. Dit is fijn wanneer je IT apparatuur maar tijdelijk nodig hebt. Zo kun je de apparatuur na de huurperiode gewoon weer inleveren. En als je meer nodig hebt, dan kun je ook eenvoudig extra apparatuur bijhuren. Werk jij met tijdelijke contracten, in projecten of is je werk seizoensgebonden? Dan is dit de juiste oplossing. 

3.   Huur specifieke IT apparatuur

Wanneer je een speciaal event of project op de planning hebt staan, kan het zijn dat de aanschaf van specifieke apparaten gewenst is. Door deze te huren weet je zeker dat je het juiste apparaat in huis hebt, zonder dat je al te veel geld uitgeeft. Denk bijvoorbeeld aan bedrijven die tablets of VR-brillen nodig hebben voor een beurzen en evenementen. Wil jij de laatste versie iPhone huren omdat je een bepaalde software of app nodig hebt? Ook dan kun je kiezen voor IT huur. Heb jij een specifiek programma of bepaalde update nodig? Dan kun je dit laten instellen door het bedrijf. 

4.   Altijd IT apparatuur die up-to-date is

IT apparatuur heeft helaas geen oneindige levensduur. Apparaten verouderen snel en door een snelle ontwikkeling in de branche zijn programma’s niet meer up-to-date. Als je IT apparatuur huurt bij een IT verhuurbedrijf, dan hoef je je hier geen zorgen over te maken; dat is de zorg van het verhuurbedrijf. Deze bedrijven zorgen er altijd voor dat je de nieuwste apparatuur huurt. 

5.   Geen reparatie- en onderhoudskosten

Wanneer je IT apparatuur huurt, ben je niet verantwoordelijk voor de onderhoudskosten en eventueel benodigde reparaties. Verhuurbedrijven zorgen ervoor dat de IT apparatuur goed blijft werken. Zo heb jij geen kosten voor bijvoorbeeld nieuwe onderdelen, tools of mankracht die nodig zijn om IT apparatuur te onderhouden en reparaties uit te voeren.

Previous ArticleNext Article
Actualiteit ·

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *