Op vakantie mét of zonder jouw huisdier? 0

Op vakantie mét of zonder jouw huisdier

Als je een dierenmens bent en een huis vol dieren hebt, dan herken je vast het volgende dilemma. Na een jaar lang werken, wil je in de zomer graag een paar dagen of weken ertussenuit. Maar, je zit met jouw huisdieren, die ook tijdens jouw vakantie verzorgd moeten worden. Hoe los je dat dan op? In dit artikel geven we een aantal tips. 

Ben jij een luxe mens en houd jij ervan om heerlijk in een hotel te verblijven? Normaal gesproken zou je dan je hond weg moeten doen naar een hondenpension, of naar vrienden of familie, want honden zijn niet overal toegestaan. Vaak zet je dan jouw eigen luxe voorwaarden aan de kant en reizen jullie weer af naar een vakantiehuisje, waar jouw trouwe viervoeter wel mee naar toe mag. Of je schippert met de rest van het gezin en verblijft in een camper op een camping, want ook daar is jouw hond meestal wel welkom. 

Boek een hotelovernachting met jouw hond!

We hebben goed nieuws voor iedereen die graag op vakantie gaat en liever zijn hond niet achterlaat. Je kunt nu gewoon op vakantie met de hond. Niet verplicht in een vakantiehuis of op de camping, maar gewoon lekker in een hotel. Er is zelfs een bad beschikbaar voor uw hond bij de ‘dogwash’. De diervriendelijke hotels zijn zowel in Nederland als in Duitsland te boeken. 

Je neemt jouw trouwe vriend niet alleen mee op vakantie, maar ook voor een weekendje weg met hond zijn deze hotels geschikt. Op die manier kun je heerlijk eropuit trekken naar de kust. Laat je hond lekker zwemmen in de zee, terwijl jullie zelf genieten van een heerlijke strandwandeling, dubbele pret voor jullie gezin. Je kunt natuurlijk ook naar een wat rustigere omgeving gaan. Hoe je voorheen met het gezin de buurt verkende, neem je vanaf nu jouw trouwe viervoeter mee. Trek er samen op uit door de bossen, leuk voor jullie en jullie hond. Er is van alles mogelijk en er zijn locaties genoeg, waar je uit kan kiezen. 

Arrangementen

Er zijn veel verschillende arrangementen te boeken voor jullie hotelovernachting. Een daarvan is uiteraard het huisdier arrangement. Dit betekent dat jij als baasje niet los hoeft te betalen voor jouw viervoeter. Bij het arrangement zit een overnachting in een luxe kamer inbegrepen. Net zoals het uitgebreid ontbijt en een verrassing voor uw viervoeter. Buiten dit arrangement, zijn er nog veel meer arrangementen te boeken. Deze bestaan uit een verblijf gecombineerd met een dagje weg. Denk bijvoorbeeld aan een dagje weg naar de dierentuin. Er kan alleen niet gegarandeerd worden dat bij jullie uitjes jullie viervoeter ook welkom is. Zoek dat eerst altijd uit bij het desbetreffende bedrijf, voordat je het arrangement boekt. 

Elk hotel is anders 

Het is natuurlijk super dat jouw hond met je mee kan, wanneer jij ergens anders verblijft. Nu kunnen jullie samen stad en land verkennen. Alleen, niet in alle hotels van deze hotelgroep zijn huisdieren toegestaan. De eerste tip is dan ook om altijd goed te kijken of jouw viervoeter ook in het hotel kan verblijven. Als een hond toegestaan is, staat er altijd bij in welke ruimtes. In het ene hotel mag jouw trouwe vriend mee naar het restaurant en de bar. In het andere hotel zijn honden alleen op de kamer toegestaan. Check ook altijd op welke kamers, want dat kan ook nog wel eens verschillen. Als je dat goed hebt uitgezocht en zeker weet dat jouw viervoeter welkom is, kun jullie samen gaan genieten van een heerlijk uitje. Vakantie was nog nooit zo leuk, nu je het gezelschap van jouw hond erbij hebt.

Previous ArticleNext Article
Handige informatie ·

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *