Vrienden, eten en deze activiteiten? Zo combineer je het! 0

Picknick in het Park

Iedereen komt op een punt in zijn leven, waar het combineren van je sociale leven en je privé leven wat moeilijker wordt. Je krijgt een relatie, werkt bijna dagelijks en je hebt wellicht je eigen huishouden. Het is dan best moeilijk om ruimte te maken voor je sociale contacten. Ben jij vrij, dan is jouw vriendin niet vrij en datzelfde geldt andersom. Knap lastig soms. Heb je wel wat gepland, weet je niet wat je wil gaan doen. Daar kunnen wij bij helpen! Wij zetten de leukste activiteiten op een rijtje, die een hele hoop eten en gezelligheid bevatten.

Bezoek een drive-in

We kennen allemaal de McDonald’s en Burger King drive-in. Maar, sinds corona zijn er heel veel drive-ins bijgekomen in ons kikkerlandje. Dat komt niet alleen door corona, maar ook omdat wij heel veel dingen uit Amerika overnemen. Zo, dus ook de Starbucks drive-in. Niet meer awkward wachten in een volle Starbucks tot jouw naam wordt omgeroepen, want hier komt jouw koffie gewoon door een luikje. De drive-in zit in Bleiswijk op een terrein met nog veel meer drive-ins. 

Ook zijn de aardbeien drive-in en de bioscoop drive-in de laatste jaren populair geworden. Zoek wel altijd op of de drive-in nog wel open is. Veel restaurants hebben een drive-in geopend in de corona periode en zijn nu weer een normaal restaurant. Altijd even checken dus!

Organiseer een proeverij

Lekker eten of drinken proeven is natuurlijk altijd een goed idee. Denk bijvoorbeeld aan de populaire bierproeverij. Daarvoor hoef je niet naar de dichtstbijzijnde kroeg, want je kunt die net zo goed zelf organiseren! Datzelfde geldt voor een wijn- of gin proeverij. 

Moeten jullie de volgende dag gewoon werken? Dan wil je misschien liever iets zonder alcohol proeven. Denk dan bijvoorbeeld aan alcoholvrije cocktails of organiseer een proeverij met hapjes. 

Ga eens op supermarkt jacht naar nieuwe producten en ga ze samen eens testen. Grote kans dat je er heel veel plezier aan beleefd en de magen zijn weer goed gevuld! Ook als het tegenvalt, zullen jullie er vast om kunnen lachen. Weet je in ieder geval dat je dat nooit meer hoeft te kopen, dat scheelt weer geld. 

Houd een picknick

Een picknick is ook een leuke activiteit, waar veel eten bij komt kijken. Je kunt er voor kiezen om samen hapjes te maken voor de picknick, zoals een broodje haring. Of je haalt tapasbakjes bij de supermarkt, dat is natuurlijk ook een idee. Een ander idee is om ieder apart wat lekkers mee te nemen, zo is het een hele verrassing wat jullie gaan eten op de picknick. 

Een picknick kun je ook overal organiseren, dat kan thuis in de tuin, maar ook op een mooi plekje in de natuur. Kijk wel altijd even of het toegestaan is om daar te eten. Indien het toegestaan is, zorg er dan altijd voor dat je al je afval meeneemt, want we willen de natuur uiteraard niet vervuilen. 

Maak een high-tea

Een variant op een picknick is de welbekende hightea. Een leuke activiteit om eens flink bij te kletsen met elkaar onder het genot van een kopje thee. Uiteraard zijn koffie, limonade of andere dranken ook toegestaan. Er zijn verschillende restaurants die high-tea’s organiseren, maar je kunt deze net zo goed zelf maken. Een high-tea verschilt niet per se heel veel met een picknick. Het grote verschil is toch echt dat je een picknick buitenshuis houdt en dus het eten meeneemt in de welbekende picknickmand. Ook wordt er bij een high tea vaak gekozen voor een soepje als starter, dat zul je bij een picknick niet zo snel meenemen. Voor de rest komen een picknick en een high-tea best overeen. Allebei in ieder geval lekker en handig om zelf te maken! 

Previous ArticleNext Article
Activiteiten ·

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *